Заняття за проектом "Зменшення ризиків травмування та загибелі дітей від мін та вибухонебезпечних предметів у Київській області України".

Нещодавно у Вишнівському академічному ліцеї №2 відбулась непересічна подія – до нас завітали представники громадської організації «Ліга офіцерів», які реалізують проєкт "Зменшення ризиків травмування та загибелі дітей від мін та вибухонебезпечних предметів у Київській області України". Також на заході були присутні директорка Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Тростянська Ярослава Іванівна, заступник міського голови з гуманітарних питань Поліщук Олексій Васильович, начальник управління освіти Скочко Валерій Анатолійович, його заступник Фефелов Сергій Леонідович.

Мета проєкту – навчити учнів правилам поводження з вибухонебезпечними предметами (Міne Risk Education). Проведення подібних заходів формує необхідні знання, які допоможуть учням максимально убезпечити себе від залишених на Київщині російських "подарунків". Тренери ГО «Ліга офіцерів» пройшли спеціалізовану підготовку на базі Центру протимінної діяльності Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України. Їхня підготовка включала особливості інформування про правила мінної безпеки учнів різних вікових груп з урахуванням дитячої та підліткової психології відповідно до прийнятих міжнародних стандартів.

Цей проєкт став можливим завдяки підтримці Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Київської обласної військової адміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.